söndag 11 augusti 2013

Kortbolag och banker blockerar köp av hälsokostDetta är inte science fiction eller ännu en fantasifull konspirationsteori - detta är sanningen som vi lever med idag!

Payson, Paypal, Nordbanken, Visa och Mastercard  och säkert fler som vi i skrivande stund inte känner till,  har nu spärrat all handel med hälsokost och kosttillskott.

Utan förvarning eller kommunikation med oss spärrade Payson först kortbetalning i vår webbutik. Eviga diskussioner med kundsupporten gav inte några egentliga svar eller förklaringar, bara  att de blivit pressade av vissa samarbetspartner att spärra kotbetalning av all hälsokost. De garanterade dock att direktbetalning via bank kommer att fortsätta att fungera.

Trots denna garanti stängde de i fredags av även bankbetalning utan att meddela oss eller överhuvudtaget kommunisera med oss.
De avslutade även vårt konto så att vi inte kunde komma åt innestående medel!!!!
Vi jobbar därför nu att så snabbt gå över till andra betalningslösningar med stabila partner som vi kan lita på långsiktigt och som inte försöker sabotera vår affärsverksamhet och för våra kunder.

Tills vidare kan vi därför bara erbjuda betalsätten:
Postförskott 65 kr
Förskottsbetalning til vårt plusgiro - vi rekommenderar detta val och lovar snabb levernas.
Faktura till dig som har företag.

Vi vill inte i dagsläget inte spekulera över vad som ligger bakom detta oseriösa och omoraliska betende från kortbolgen, Payson och vissa banker.

Så snart vi vet mer om bakgrunden kommer vi att lägga ut hela sanningen här.

Varga Åskvigg
Cellnutrition
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar