måndag 25 mars 2013

Nyhet - Tomma kapslar för Oreganooljan

Nu äntligen i webbutiken!


 
Ta Oregano-oljan lättare - fyll den enkelt
i våra vegetabiliska kaplar!


100 tomma vegegetabiliska kapslar för 60 kr. Finns nu i webbutiken på Oregano-sidan Healthy Health Oregano

Har du tyckt att det är lite jobbigt att ta oreganooljan direkt under tungan?
Jag vet, den är stark och får man den på läpparna eller på tungan så kan det svida rejält ett tag - ungefär som efter chilli. Helt ofarligt dock!


Nu finns en lösning - fyll oljan på kapslar!
Dessutom  - om du vill använda oreganooljan för att behandla mage, tarm elelr urinvägar så behövs kapslarna. Läs mer om olika behandlingsmetoder med Oreganoolja på webbsidan (länken ovan) - där hittar du dessutom  nedladdningsbara instrktioner  - bara att skriva ut!

Observera dock att för infektioner och influensor som sitter i mun, svalj luftrör och lungor får du fortfarande bästa bästa resultat och du tar oljan direkt i munnen, eller inandas ånga från hett vaten med oreganodroppar i.

Tricket att ta droppar under tungan utan obehag är:
Fyll ett stor glas med vatten, sug upp 4 droppar oregano-olja i dropp-pippetten. Ta nu glaset i beredskap med vänster hand och håll det nära munnen. Luta huvudet lite grann bakåt, håll tillbaka tungan ordentligt och droppa de 4 oregano-dropparna under tungan. Och nu kommer tricket:
HÄLL OMDELBART OCH SNABBT RIKLIGT MED VATTEN I MUNNEN UNDER TUNGAN OCH SVÄLJ SAMTIDIGT UTAN ATT DRA TILLBAKA TUNGAN ELLER STÄNGA MUNNEN.

Går utmärkt efter lite träning - men klarar du det inte så är det OK att ta oljan i kapslar även för dessa besvär!

Lycka till!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar